Canvas Art & Printuri

Toate imaginile din galeriile de pe site (mai putin cele din sectiunea Foto Evenimente) pot fi procurate si sub forma de TABLOURI tip CANVAS sau PRINT de MARI DIMENSIUNI

 

CANVAS ART – printeaza-ti imaginea preferata pe panza

Imaginea de inalta rezolutie este imprimata folosind o tehnica speciala pe canvas, acelasi tip de panza folosit de pictori pentru lucrarile lor, cu fibre 100% din bumbac.

Dupa imprimare, panza este acoperita cu 2 straturi de lac acrilic transparent, obtinandu-se astfel o rezistenta de peste 200 ani la razele UV. In plus, protejata cu acest lac special, panza tiparita devine foarte rezistenta la praf, umezeala si factori mecanici, astfel incat nu se se poate rupe sau deteriora accidental (nu se zgaraie, poate fi stearsa de praf cu o carpa umeda).

Inramarea se realizeaza pe un sasiu din lemn de brad tratat si uscat, de 25 mm grosime. Tehnica de inramare este specifica lucrarilor originale din muzee, cu panza acoperind integral sasiul din lemn, creand o senzatie de reala opera de arta si nemaifiind necesara nicio alta rama suplimentara.

Tabloul astfel creat este ambalat si sigilat cu grija pentru a evita orice deteriorare in timpul transportului. Tabloul comandat il primiti gata pentru a fi atarnat pe perete, avand in pachet agatatorile necesare prinderii, certificatul de garantie si instructiunile de utilizare ale produsului.

Dimensiunile si formatele prezentate se pot modifica pentru a se incadra perfect spatiului destinat. Pentru alte dimensiuni sau formate (simplu, diptic, triptic, rectangular,etc) si preturile aferente va stau la dispozitie pe mail.

 

Galerie propunere imagini